fbpx
Теодора Вълчева,bloomer блуумър блумър теодора вълчева miss tedy

Bloomer Academy

Miss Tedy вече има своята BLOOMER Академия

Целта на нашата BLOOMER Академия е да ви дава най-добрите знания по английски, немски, френски и испански език.

Miss Tedy вече си има своята BLOOMER Академия

 

bloomer блуумър блумър теодора вълчева miss tedy

Здравейте!

Имам новина за вас!
Създадох своята BLOOMER Академия за ИНДИВИДУАЛНИ И ГРУПОВИ УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ФРЕНСКИ И ИСПАНСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ.

След повече от 7 години преподаване на чужди езици и с „капитала“ от вашето доверие реших да приема предизвикателството на един нов проект – да създам своя Академия за изучаване на чужди езици.

Последната година и половина ми беше много трудно да отказвам на всички онези хора, които ме търсеха и молеха да учим заедно английски, немски и френски. За мен беше физически невъзможно да разширявам безкрайно графика с часовете.

И така се роди идеята за моята BLOOMER (Блуумър) Академия!

академия Блумър, academy bloomer

Аз съм от хората, които вървят Пътя на преподавателя по чужди езици от първото стъпало.
В житейски и философски план вярвам, че дали ще бъдеш добър учител, добър лекар, добър шофьор или добър, в която и да е професионална област, това зависи от теб самия! От твоето желание да се учиш, развиваш и да даваш всичко от себе си, за да ставаш все по-добър.

Водена съм и от убеждението, че всеки човек трябва да получи своя шанс и доверие от някого, за да може да продължи  да изкачва и следващите стъпала. 

Когато взех решението да създам своята BLOOMER Академия знаех, че мога да продължа напред само, ако открия хора, с които да мислим в една посока, да обичаме еднакво чуждите езици и да знаем колко е важно да умеем да предаваме тази любов и знанията си! Само така много повече хора ще могат да ги учат, да ги говорят свободно, да бъдат, те, самите, свободни в общуването си и приемането на нови знания.

И, да, аз намерих тези хора и много скоро ще ви ги представя!

Целта на нашата BLOOMER Академия е да ви дава най-добрите знания по английски, немски, френски и испански език.

Всеки един от преподавателите в BLOOMER Академията има своя страхотен професионален бекграунд и солиден опит в преподаването. Много от тях живеят извън България и знанията им по съответния език не са само по образование и документ, а реално прилагани в чуждоговорящата страна.

Ако искате да бъдете част от BLOOMER Academy трябва само да ми пишете и аз ще ви предложа най-добрия за вас преподавател!

 

bloomer блуумър блумър теодора вълчева miss tedy

Връзката с нас си остава познатият ви имейл:

  • bloomereood@gmail.com
  • Можете да ни намерите и в моите канали тук:
 

Post Author

Verified by MonsterInsights