fbpx

За мен и Bloomer Academy

Сегашно продължително време

Здравейте! 

Казвам се Теодора Вълчева. Учениците ми ме наричат Miss Tedy. Преподавам английски, френски, немски и словашки език от близо 10 години. Създадох и мой езиков център BLOOMER ACADEMY, с екип от изключителни преподаватели.

Завършила съм Немска езикова гимназия със засилено изучаване на английски език. Магистър съм по „Славянска филология“ и владея словашки език – година и половина от образованието ми премина в Университета „Матей Бел“ в гр. Братислава, Словакия. 

Във Френския културен институт учих френски език, след което го усъвършенствах във Франция, където съм живяла. Живяла и работила съм и в Съединените американски щати, и в Холандия. Преподавала съм английски език в Езикова школа „Британика“. 


Определям себе си като позитивна, търпелива и упорита 🙂
От опит ви казвам – няма начин да няма начин да се научи чужд език 🙂 

Преподавам английски до ниво С1, френски и немски език. Разбира се, при интерес и словашки език. Подготвям за матурата по Английски. 

Имам много добър опит и отлични резултати в обучението на малки ученици. 

На 01.10.2021 година създадох своята BLOOMER ACADEMY за ИНДИВИДУАЛНИ И ГРУПОВИ УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ И ИСПАНСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ.

След повече от 7 години преподаване на чужди езици и с „капитала“ от вашето доверие реших да приема предизвикателството на един нов проект – да създам своя Академия за изучаване на чужди езици.

Последната година и половина ми беше много трудно да отказвам на всички онези хора, които ме търсеха и молеха да учим заедно английски, немски и френски. За мен беше физически невъзможно да разширявам безкрайно графика с часовете.

И така се роди идеята за моята BLOOMER (Блуумър) Академия!

Аз съм от хората, които вървят Пътя на преподавателя по чужди езици от първото стъпало.
В житейски и философски план вярвам, че дали ще бъдеш добър учител, добър лекар, добър шофьор или добър, в която и да е професионална област, това зависи от теб самия!
От твоето желание да се учиш, развиваш и да даваш всичко от себе си, за да ставаш все по-добър.

Водена съм и от убеждението, че всеки човек трябва да получи своя шанс и доверие от някого, за да може да продължи да изкачва и следващите стъпала.

Когато взех решението да създам своята BLOOMER ACADEMY знаех, че мога да продължа напред само, ако открия хора, с които да мислим в една посока, да обичаме еднакво чуждите езици и да знаем колко е важно да умеем да предаваме тази любов и знанията си!

Само така много повече хора ще могат да ги учат, да ги говорят свободно, да бъдат, те, самите, свободни в общуването си и приемането на нови знания.

И, да, аз намерих тези хора и ще ви ги представям тук!Целта на нашата BLOOMER Академия е да ви дава най-добрите знания по английски, немски, френски, руски и испански език.

Всеки един от преподавателите в BLOOMER ACADEMY има своя страхотен професионален бекграунд и солиден опит в преподаването.
Много от тях живеят извън България и знанията им по съответния език не са само по образование и документ, а реално прилагани в чуждоговорящата страна.
Ако искате да бъдете част от BLOOMER Academy трябва само да ми пишете и аз ще ви предложа най-добрия за вас преподавател!


Можете да ни намерите и тук:

Сайт: http://www.misstedy.com/

УчителиБГ: https://uchiteli.bg/profile/teodora/10339

ФБ-страницата ми: https://www.facebook.com/MissTedyTeacher/

ФБ-групата ми: https://www.facebook.com/groups/1081553218852384/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCzUmniHRCbQGM3EVK3sPTww/

Instagram: https://www.instagram.com/miss_tedy_teacher/

Instagram: https://www.instagram.com/bloomeracademybg/

Verified by MonsterInsights