fbpx

TESTIMONIAL*Учениците ни за нас

TESTIMONIAL, мнения за Blomer Academy, мнения за Теодора Вълчева, уроци по английски и немски

Споделете с нас Вашето преживяване с Bloomer Academy и Теодора Вълчева 🙂
Вижте какво ни пишат нашите ученици, за техните постижения и успехи. Оставете и вашия отзив 🙂

Галена П.Учители.БГ
Първо искам да благодаря на Теодора Вълчева за всеотдайното и позитивно отношение към моя син. Когато й го заведох, 5-ти клас, можеше да казва само тенкю 🙂 Не знам как го направи Мис Теди, но той днес, след година време на уроци,вече ни превежда от телевизора.
И наистина я препоръчвам с най-топли чувства.
Интелигентен, учтив и очевидно с дарба да учи на чужд език преподавател 🙂
Поздрави от нас, мис Теди!

Калина И.Учители.БГ
Това е един невероятен човек и преподавател, с изключителен подход към деца. Резултатите, които постигнахме с нея са просто несъизмерими с тези, за които работихме с години. Дъщеря ми не спира да говори на английски вкъщи, а часовете й с мис Теди са любимото й време през седмицата! Горещо я препоръчвам!

Красимир К.Учители.БГ
Теди е уникален преподавател, невероятен човек и страхотен професионалист! Тази рядка комбинация от ентусиазъм, професионализъм, и внимание към детайлите, горещо препоръчвам за всеки който все още е в търсене на своя учител и желае коректно отношение и високи резултати в изучаването на чужд език.


Галина С.Учители.БГ

Теди е прекрасен млад преподавател, който обучава със сърце и хъс. Както сама тя казва – няма начин да не научиш езика с нея 🙂 Желая Ви още много успехи, мис Теди!


Камен С.Учители.БГ
Мис Теди е най-добрият, най-позитивният, най-опитният и добър преподавател, който съм имал и единственият, който ме научи най-накрая на английски! Благодарен съм й от все сърце!

TESTIMONIAL, мнения за Blomer Academy, мнения за Теодора Вълчева, уроци по английски и немски
Verified by MonsterInsights