fbpx
"English Snack Lessons- уроци по английски с Miss Tedy, Teacher"

Заповядайте в новата ми Група във Фейсбук

Истински се надявам, че тя ще се превърне в полезно и интересно място, където всеки ще намира за себе си помощта и съветите, които са му нужни.

? Здравейте!

Имам добра новина за вас 🙂

Очаквам ви в нашата нова група, която създадох във Фейсбук!

? „English Snack Lessons- уроци по английски с Miss Tedy, Teacher“ е част от общността на страницата ни „Miss Tedy, Teacher – уроци по английски, френски и словашки език“.


Специфичното на тази група е, че тя е насочена към всички, които искат да научат английски и за тези, които имат нужда от помощ, в процеса на изучаването на езика на Шекспир.


Името на групата „English Snack Lessons“ е заглавието на поредицата от видео уроци, които ще подготвя и скоро ще бъдат на разположение за всички, които искат да научат английски. Те са изградени на базата на изискванията на Европейската езикова рамка и обхващат знанията за всички нива от А1 до С1.


⚠️ Целта на тази група е да помага на всеки, който иска да научи английския език, както и на тези, които ще се обучават с уроците от видео курса.

Истински се надявам, че Групата ще се превърне в полезно и интересно място, където всеки ще намира за себе си помощта и съветите, които са му нужни.

Свържете се с мен и тук:
http://www.misstedy.com/ https://uchiteli.bg/profile/teodora/10339
https://www.facebook.com/MissTedyTeacher/
https://www.youtube.com/channel/UCzUmniHRCbQGM3EVK3sPTww/
https://www.pinterest.com/MissTedy/
https://www.instagram.com/miss_tedy_teacher/

Leave a Reply

%d bloggers like this: